Umów się na wizytę

41 368-15-25

Pn. - Pt. 900 - 1900

Sobota 900 - 1500

Skład: kwas glikolowy 40%, pH 1,5

Charakterystyka:

  • naturalnie występuje w trzcinie cukrowej,
  • rozpuszczalny w wodzie,
  • ze względu na bardzo małe cząsteczki szybko wnika w naskórek,
  • nawilża i oczyszcza skórę,
  • stymuluje fibroblasty do produkcji kolagenu i elastyny
  • wspomaga przepuszczalność naskórka i dynamikę penetracji przez naskórek składników depigmentujących i witamin.

Wskazania:

  • przebarwienia,
  • melasma,
  • trądzik,
  • fotostarzenie,
  • zaburzenie rogowacenia

 

Lorey - Gabinet Kosmetyczny

ul. Śniadeckich 7

Kielce

Dołącz do nas  

Copyright Lorey - Gabinet Kosmentyczny

Realizacja - Exentis 2015 Polityka Prywatności